De Wallen Amsterdam

The red light district in Amsterdam ligt op loopafstand van Amsterdam centraal station en is waarschijnlijk de meest bekende hoerenbuurt ter wereld.

In deze straten staan ook hoeren uit de hele wereld. Er staan mooie jonge twintigers uit Oost Europa met name Hongarije en Bulgarije maar ook hoeren uit Afrika en de eilanden.
De aantrekkingskracht van Amsterdam is groot op buitenlandse toeristen waardoor de Amsterdamse wallen zeer commercieel zijn. Er zijn veel peeskamers voor veelal meiden tussen de 20 en 30 jaar die een flink belegde boterham verdienen. Naast de dames van 20 a 30 jaar zijn er ook wat verdwaalde rijpere vrouwen en een enkele bejaarde hoer te vinden.

Door de aantrekkingskracht van de Amsterdamse wallen zijn er ook veel andere ondernemers die hun bedrijf op de Wallen en omgeving zijn gestart.
Er zijn veel cafés, restaurants en seksshops te vinden in de roze buurt van Amsterdam waardoor een dagje naar de hoeren in Amsterdam een complete beleving word.

Weaze in Leeuwarden

Redlight district Leeuwarden Weaze, vaak verkeerd geschreven als de Weeze bevindt zich in het centrum van de Friese stad Leeuwarden.
In het verleden een druk erotisch centrum maar de laatste jaren is de Waeze een stuk minder interessant geworden door kille metalen poorten waar een euro in geworpen moet worden om de dames van plezier te kunnen bezoeken. Helaas zitten er vaak weinig vrouwen, waardoor zelfs die ene euro uitgeven zonde van het geld is.

net69

Er zijn meerdere gebouwen waarin de hoeren in Leeuwarden hun werk doen en een vernieuwing van deze gebouwen zou de roze buurt van Leeuwarden zeker aantrekkelijker maken.
De prijzen in het erotische centrum van de Weaze zijn vanaf 30 euro.

Doubletstraat

De Doubletstraat is een straat op loopafstand van Den Haag centraal station. In de straat zijn ongeveer 50 plekken voor raamhoertjes. De tarieven voor pijpen en neuken zijn vanaf 30 euro, de meeste dames hanteren een all-in tarief van 30 euro voor pijpen, neuken en klaar komen voor 30 euro.

net69

Hier staan niet de mooiste vrouwen, er staan mooie vrouwen maar ook vrouwen die ik liever niet zou neuken. Veel van de meiden hebben meer interesse in hun smartphone dan de potentiële klanten. uiteraard moet je die meiden niet hebben, goede meiden zijn o.a. Roxanne en Alexandra.

Die verwennen je pik naar de hemel toe. Er staat ook een loensende vrouw met een Aziatisch uiterlijk. Laat die echt maar staan want die is waardeloos in bed.

In het midden van de Doubletstraat is een zaaltje met tegels. Daar zitten voornamelijk Negroide vrouwen maar ook uit Colombia en andere exotische landen. Ik vind het er niet prettig ruiken en vermijd die zaal als de pest. Een stukje verderop zit een ingang met meisjes uit het Oostblok die vaak hun best doen om lief te zijn.

Sommige vrouwen doen echt hun best om je te verwennen, anderen staan er duidelijk alleen voor het geld en helaas ben ik maar al te vaak teleurgesteld naar huis gegaan. Mijn advies: overleg eerst met een meisje voordat je haar geld in haar handen stopt, zodra ze geld hebben gekregen is het voor hun meer sleur dan een uitdaging.

Als een meisje aangeeft je echt te willen verwennen, dan krijg je vaak waar voor je geld. Als ze meer aandacht aan haar telefoon heeft of je niet echt naar binnen probeert te praten en er geen knipoog of beetje aandacht af kan, dan kun je deze vrouw beter niet nemen.

Geleenstraat

De Geleenstraat in Den haag is een van de twee straten met raamhoeren in Den Haag.
In de Geleenstraat staan over het algemeen hoertjes met een hogere prijs dan in de Doubletstraat. Andere bezoekers van beide hoerenstraten noemde de Doubletstraat de straat voor de vrouwen met een productiefout. Dat klopt ook wel want de hoeren in de Geleenstraat zijn over het algemeen aantrekkelijker dan in de Doubletstraat.

net69

De Geleenstraat bevindt zich op loopafstand van treinstation Hollands Spoor en een iets verder vanaf treinstation Den Haag centraal station.
De basis prijs voor pijpen en neuken is 50 euro bij de meeste meisjes in deze straat.

Heeft u al webcam seks gehad

Heeft u al ooit aan webcamseks gedaan? Ik kan mijn eerste keer nog goed herinneren. 

net69

Ik mocht 10 minuten gratis contact met een dame maken via de webcam en ik vond het heel erg leuk. Ik was verrast dat iemand die ik niet kende zo lief en open voor mij was. Het was een leuk gesprek waarbij ze ook nog eens uit de kleren ging en ze haar borsten aan mij liet zien.

Wil je ook contact met een dame achter de webcam? Klik hier voor webcamseks

Wereld meisjes dag

Ik zag in de krant dat het vandaag wereld meisjesdag is. Op deze website is het iedere dag meisjesdag want 24 uur per dag zitten er tientallen dames bij ons online. 

Het zijn leuke meisjes die zin hebben in een leuk gesprek en preuts zijn ze zeker niet.

net69

Als jij het netjes vraagt gaan de meiden uit de kleren en vervullen de meisjes jouw stoutste erotische wensen.

Probeer het eens!