Doubletstraat

De Doubletstraat is een straat op loopafstand van Den Haag centraal station. In de straat zijn ongeveer 50 plekken voor raamhoertjes. De tarieven voor pijpen en neuken zijn vanaf 30 euro, de meeste dames hanteren een all-in tarief van 30 euro voor pijpen, neuken en klaar komen voor 30 euro.

net69

Hier staan niet de mooiste vrouwen, er staan mooie vrouwen maar ook vrouwen die ik liever niet zou neuken. Veel van de meiden hebben meer interesse in hun smartphone dan de potentiƫle klanten. uiteraard moet je die meiden niet hebben, goede meiden zijn o.a. Roxanne en Alexandra.

Die verwennen je pik naar de hemel toe. Er staat ook een loensende vrouw met een Aziatisch uiterlijk. Laat die echt maar staan want die is waardeloos in bed.

In het midden van de Doubletstraat is een zaaltje met tegels. Daar zitten voornamelijk Negroide vrouwen maar ook uit Colombia en andere exotische landen. Ik vind het er niet prettig ruiken en vermijd die zaal als de pest. Een stukje verderop zit een ingang met meisjes uit het Oostblok die vaak hun best doen om lief te zijn.

net69

Sommige vrouwen doen echt hun best om je te verwennen, anderen staan er duidelijk alleen voor het geld en helaas ben ik maar al te vaak teleurgesteld naar huis gegaan. Mijn advies: overleg eerst met een meisje voordat je haar geld in haar handen stopt, zodra ze geld hebben gekregen is het voor hun meer sleur dan een uitdaging.

Als een meisje aangeeft je echt te willen verwennen, dan krijg je vaak waar voor je geld. Als ze meer aandacht aan haar telefoon heeft of je niet echt naar binnen probeert te praten en er geen knipoog of beetje aandacht af kan, dan kun je deze vrouw beter niet nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *